Του γουνιού μου το χαβά


ή αλλιώς... οι γούνες της σεζόν




Α φιλενάδα, άμα έχεις γούνα... φέτος ήρθε η ώρα της. Και όσο πιο μαλλιαρή και μακρυτριχή , τόσο το καλύτερο. Έτσι, να είναι μπόλική - μπόλικη και αρχοντική.




Βέβαια, με τέτοιο καιρό... μπερμπάντη, ένα γούνινο γιλέκο φοριέται καλύτερα, όσο να πεις, απ΄το να βγεις με ολόκληρο το ζωντανό. Βάζεις από κάτω το skinny παντελόνι σου, ή το κολανάκι σου και ένα μάλλινο πουλοβεράκι και είσαι κιuρία. Αλλά εντάξει, που θα πάει θα σφίξουν τα κρύα και ένα γούνινο παλτό θα μπορεί να φορεθεί πιο άνετα.



Πάντως, μη το φοβηθείς. Αν το συνδυάσεις σωστά, μπορείς να το φοράς από το πρωί. Τα flat παπούτσια είναι βασικά, όπως επίσης και οι μεγάλες tote τσάντες που θα του δώσουν πιο... πρωινό χαρακτήρα. Ένα σκουφί θα το κάνει πιο casual και οι περσινές σου biker boots μπορούν να φορεθούν άνετα για rock chic look.



Το γούνινο γιλέκο καλό θα ήταν να μη το φορέσεις ξεμανίκοτη. Να έχεις από μέσα ένα μαλλινάκι, ένα πουκάμισο, κάτι. Ένα σακάκι ή το δερμάτινο jacket σου "δένει" μια χαρά μαζί του και γίνονται ένα σώμα μια ψυχή. Απέφυγε τα... κοντογούνια και προτίμησε τα πιο μακριά, μέχρι το γλουτό, κομμάτια. Και εννοείται οικολογικά, έτσι; Τη γούνα της μανούλας να την αφήσεις ήσυχη εκεί που κάθεται τόσα χρόνια. Δεν είμαστε τώρα να μας ξεχέζουν οι vegan. 



Πώς να φορέσεις το γούνινο παλτό:




















































































Και τώρα, γούνινα παλτό:




Bershka €23,99







Bershka €69,99







Bershka €55,99









BSB €129,90







Fullah Sugah €49,99   (δες το εδώ)








Toi&moi €75,00   (δες το εδώ)







Toi&moi €169,00   (δες το εδώ)







Zara €49,95





Zara €59,95







Zara €89,95







Zic Zac €39,90   (δες το εδώ)

Σχόλια