Σαλοπετά… ει – πετάει η μέλισσα



Ναι, ναι, χαμός φέτος με τις denim σαλοπέτες. Έχουν ξεκινήσει βέβαια από πέρσι δειλά – δειλά να φοριούνται με weidge snickers για sporty chic look, αλλά νομίζω το δυνατό comeback θα το κάνουν φέτος… μαζί με την Άντζελα.




Για casual look
Κάτσε να σου πω τι σκέφτομαι εγώ, γιατί δεν ξέρω τι σκέφτεσαι εσύ. Αν είχα, λέμε αν, μια σαλοπέτα, και ας πούμε ότι ήταν σορτσάκι, το πιο εύκολο είναι να την φορέσεις με casual τρόπο. Τι; Κάνει κρύο ακόμη; Κάτσε βρε παιδάκι μου να σου και μη κοντράρεις… Μάης μπήκε… πόσο ακόμα; Δεν σου λέω να την βάλεις με πέδιλο. Αλλά με μια bicker μποτούλα σε ανοιξιάτικο μπεζουλί χρώμα μια χαρά θα είναι, και με μαύρη, και με μαύρη, ότι έχεις, μη μασάς.









Άντε να σφίξουν οι ζέστες, να την φοράς και με επαντρίγιες και πάνινα παπουτσάκια, αν και την δικιά μου αδυναμία την ξέρεις και είναι τα slip-ons  και ειδικά αυτά με τα animal print. Ναι, μη δω λεοπάρδαλη… γυαλίζει το μάτι μου. Άντε στο τσακίρ το κέφι να τη βάλεις με μια πλατφόρμα το πολύ, μέχρι εκεί όμως, μη με στεναχωράς σε παρακαλώ.







Για chic look
Αν όμως τα έφερνε έτσι ο καιρός και είχα, αν λέμε, μια σαλοπέτα υπερπλήρης, με παντελόνι δηλαδή κανονικό, ε, τότε εκτός ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω με τα slip-ons, τις εσπαντρίγιες και τα casual, θα μπορούσα να την φοράω και με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σε παλ χρώμα. Βεβαίως. «Μη ρωτάς το γιατί». «Έτσι». Γιατί μετά την Άτζελα… βγαίνει Γονίδης. Βάζεις και ένα χαρούμενο statement στο λαιμό και με ένα απλό t-shirt, cropped αν το αντέχει ο οργανισμός και ο σωματότυπός σου… και δεν θα «έχεις θέματα». Αλήθεια.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.





















Bershka €24,99










BSB €69,90











BSB €79,90













H&M €29,95











H&M €29,95











Mango €29,99











Mango €49,99











Mango €49,99











Pepe Jeans











Pepe Jeans











Pull&Bear €35,99











Pull&Bear €39,99











stradivarius €29,95











stradivarius €39,95











Toi&moi €79,00
































































































































































































































































































Σχόλια