Ποια jeans θα φορεθούν την Άνοιξη; Ε; Ποια;




Εντάξει, σαν τα κλασσικά jeans… τίποτα. Αλλά οφείλω να σε ενημερώσω ότι αυτή την άνοιξη, τουτηνε εδώ, θα φορεθούν πολύ τα τυπωμένα  jeans και οι σαλοπέτες. Όχι ότι τα σνομπάρω, μη νομίζεις. Μια χαρά θα τα φόραγα, έτσι, για την αλλαγή. Ειδικά μια σαλοπετίτσα και ένα από αυτά τα jeans με τα τριανταφυλλάκια… πολύ τα λιγουρεύομαι.








Calzedonia


Τι να πεις; Τα έπιασε η άνοιξη και αυτά, ποια άνοιξη θα μου πεις, που πιο καλό καιρό είχε τον Φλεβάρη αλλά τέλος πάντων, και  άνθησαν και λουλούδιασαν και έγιναν και αυτά floral ένα πράγμα. Blue jeans… αλλά floral. Βεβαίως. Παρ’ το απόφαση, δεν το γλυτώνεις το floral φέτος με καμία Παναγία. Μας επιτίθεται από παντού. Παπούτσι θες; Τσάντα θες; Bomber jacket θες; Ε, τώρα και σε blue jeans.














Pepe Jeans

Έτσι λοιπόν, φέτος τα jeans έχουν τριανταφυλλάκια, φυλλαράκια , φουλ στην χλωρίδα δηλαδή, αλλά επειδή τους άρεσε το αποτέλεσμα γενικότερα, το έχουν κάνει και με λαχούρια, εφέ μαρμάρου, τετραγωνάκια, ρίγες, πουά,  πιτσίλες  και ότι άλλο σχέδιο μπορείς να φανταστείς.













Pepe Jeans
Άντε και το πήρα το floral, πώς θα το φόραγα τώρα. Θα του έβαζα από πάνω κάτι απλό και μονόχρωμο. Αν είχα rock διάθεση, με ένα t-shirt και ένα ζευγάρι bicker boots θα ήταν σούπερ. Αν πάλι ήθελα κάτι πιο casual, ένα βαμβακερό φούτερ και snickers θα ήταν ότι έπρεπε. Για πιο βραδινό τώρα, οι γόβες και τα ankle  booties θα συνδυάζονταν τέλεια με μονόχρωμες αέρινες πουκαμίσες με διαφάνειες .










H&M 39,95
Οι σαλοπέτες τώρα, έχω την εντύπωση πως είναι ιδανικές για να καμουφλάρω όοοοολες τις σοκολάτες, τις κρέπες και βάφλες που έχω φάει στη ζωή μου, και που τους τελευταίους  μήνες έχουν μαζευτεί και έχουν εγκατασταθεί γύρω από τον αφαλό μου και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε από γιαούρτια, ούτε από αερόβια, ούτε από κοιλιακούς. Α, και από εδώ και πέρα θα με βλέπεις μόνο ανφάς, γιατί το προφίλ με παχαίνει.



P.S. I love you: Το post είναι αφιερωμένο στην Άννα που το ζήτησε.








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.











Bershka €24,99










Bershka €25,99










Bershka €39,99










BSB 79,90










BSB 89,90










BSB €59,90

























H&M €29,95










Mango €39,99










Mango €49,99





















Pepe Jeans










Sisley 79,95










stradivarius €39,95










Zara 49,95










Zara 49,95 










Zara €35,95










Zara €49,95



















































































































































































































Σχόλια