Φουτερ… ιστικά σενάρια




Η λέξη φούτερ, σου φέρνει στο μυαλό γυμναστήρια, ίδρωτες και αθλητικά παπούτσια; Ο οίκος Kenzo διαφωνεί. Καθέτως. Πέρσι, ο τίγρης του, όχι μόνο έφερε το φούτερ στο προσκήνιο αλλά του έδωσε και άλλη διάσταση… πιο chic. This year, αυτή η chic διάσταση παραμένει, ο Kenzo βάζει στα φούτερ του… μάτι, και ο Givenchy… τον Μπάμμμπυ το ελαφάκι.




Bershka €17,99


Σίγουρα το φούτερ έχει cozy και χαλαρό χαρακτήρα. Είναι βαμβακερό, μαλακό και αρκετά φαρδύ. Ιδανικό ρούχο όταν τα t-shirts αποδεικνύονται «λίγα» μπροστά στις δροσιές του φθινοπώρου. Εκτός από το προφανές, δηλαδή να τα φορέσεις με αθλητική φόρμα, μπορείς να τα βάλεις με σκισμένα jeans ή σαλοπέτα και αρβυλάκια για άνετο grunge look.







Zara €29,95



Αυτά όμως, είναι αναμενόμενα. Εκεί που το φούτερ θα απογειωθεί, είναι όταν το φορέσεις με pencil φούστα, βάλεις μόνο το μπροστά μέρος μέσα, και το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. (χειροκροτήματα). Γενικά του φούτερ οι φούστες του πάνε πολύ. Δοκίμασε να το φορέσεις με πλισέ φούστα, δερμάτινο jacket στους ώμους και ankle boots. Όπως καταλαβαίνεις, το φούτερ παύει να είναι αυστηρά πρωινό. Με skinny leather παντελόνι και ψηλοτάκουνα του έχεις φέρει το dna τούμπα.







Fullah sugah €19,90 


Αν πάλι είσαι πρωινός τύπος, μπορείς να το φορέσεις άνετα, με πουκαμισάκι από μέσα, και ακόμα καλύτερα αν αυτό είναι denim, για ένα ωραιότατο preppy look. Αν πάλι θέλεις office look, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σακάκι και ένα εντυπωσιακό statement necklace και έτσι μπορείς να το φορέσεις άνετα στο γραφείο. Για πιο casual εμφάνιση, μπορείς να το φορέσεις με mini φούστα, bomber jacket και wedges snickers.








Toi&moi €39,90

Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών φούτερ. Oversized, cropped, με μεγάλες στάμπες, γράμματα ή εντελώς απλά. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα, δες πρώτα πως θες να το φορέσεις, τι ρούχα έχεις να το συνδυάσεις και ποια στυλ μπορείς να ακολουθήσεις. Το φούτερ είναι ένα εύκολο ρούχο, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους… αρκεί να διαλέξεις το σωστό. Τι; Σου αρέσει ο Μπάμμμπυ;;; Την πάτησες!







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.

Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.





attrattivo €46,90













attrattivo €66,90











axel accessories €36,60












Bershka €19,99











BSB €39,90











DKNY €82,00












H&M €17,95













H&M €17,95




















H&M €19,95











Kenzo €175,00











Kenzo €195,00 












Pull&Bear €19,99











Pull&Bear €22,99











Pull&Bear €22,99











Pull&Bear €22,99











Pull&Bear €35,99 











Raxevsky €45,00











Shana €15,99











stradivarius €15,95 



















stradivarius €17,95











stradivarius €22,95











Tally Weijl €9,99











Tally Weijl €9,99











Tezenis











Zara €19,95












Zara €39,95












Shana €12,99 


























































































































































































































































































Σχόλια