ΕΛΑ ΕΛΑ... COACHELLA


Ο κακός χαμούλης με το Coachella festival, που γίνεται εδώ δίπλα βρε, στην Καλιφόρνια, και μαζεύεται εκεί όλη η ανφάν γκατέ της μουσικής και της μόδας, πώς έχουμε εμείς εδώ τα mad awords... ε, καμιά σχέση.


Το στυλ coachella παίζει τόσο πολύ, που μέχρι και συλλογές ρούχων βγάζουν για το event. Αύριο μπαίνουμε στο δεύτερο σαββατοκύριακο και τυχερό, και θα δούμε και θα αναλύσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα looks του φεστιβάλ, γιατί που ξέρεις, μπορεί να πάμε του χρόνου, και δεν έχουμε και το Nitro να μας ξεβλαχέψει να ξέρουμε τι να βάλουμε. 

Και επειδή παίζει και να μας τύχει κάτι και μην πάμε ούτε του χρόνου, έχουμε και εμείς εδώ ωραιότατα φεστιβάλ, κάτι Μαλακάσες με τους Arctic Monkeys, κάτι OAKA με Ενρίκε Ιγλέσιας και κάτι Ιερούς Ναούς Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με Μάκη Χριστοδουλόπουλο και Βασίλη Τερλέγκα.

Το στυλ είναι αυστηρώς boho με rock αναφορές και western στοιχεία. Παπούτσια οπωσδήποτε κλειστά.

Εδώ το κορίτσι μας είναι ρομαντικό και πολύ πολύ αισιόδοξο που έβαλε λευκό φουστάνι στο φεστιβάλ. 
Εδώ το κορίτσι μας το 2, είναι σέξι αλλά και προνοητικό, σου λέει να δέσω ένα πουκάμισο στη μέση μη και φαίνεται ο κώλος μου.


Εδώ το κορίτσι μας το 3, έχει κάνει μεγάλη πετυχεσιά, αφού έχει συνδυάσει το rock t-shirt με το militer σορτσάκι, τη western ζώνη και το boho καπέλο... σε ένα outfit.

Σχόλια