Στο χακι


Αν περνάς και εσύ την περίοδο που δεν θέλεις να σε σφίγγει τίποτα, ούτε καν το skinny τζιν σου που σου δίνει καμπύλες και στα ανεβάζει όλα στο θεό, τότε με καταλαβαίνεις απόλυτα. Βρήκα παντελόνι υφασμάτινο μαλακοσιά, σε γραμμή τσίνο, με τη ζωνίτσα του, με τα ρεβεράκια του, με τα όλα του... μόνο 13 ευρώ.

Υπάρχει σε τρία χρώματα, μπλε, χακί και καμηλό, και εγώ επειδή ντάξει έχω μπλε, σε τζιν, αλλά έχω, και επειδή αυτό το καμηλομουσταρδί με σκοτώνει, είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου με το χακί.

Λέω, αξιοπρεπέστατο παντελονάκι είναι, θα το φοράω στη δουλειά, θα το φοράω και στη βόλτα, θα το φοράω και στα ταξίδια που δεν την παλεύω με τίποτα λιγότερο από φόρμα.

Κοίτα εδώ επιλογές:



Συνδυάζεται ωραιότατα με σνίκερς. Άσπρα σνίκερς έχεις; Άσπρο t-shirt θα φορέσεις. Αργότερα που θα πιάσουν οι ζέστες θα αντικαταστήσεις τα σνίκερς με εσπαντρίγιες.





Πώς θα το κάνεις βραδυνό; Θα το συνδυάσεις με μαύρα. Ένα περίεργο μπλουζάκι με κοψίματα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πάνε ταμάμ. Τα ψηλοτάκουνα μπορεί να είναι γόβες.





Τρίτο και καλύτερο και καλοκαιρινότατο, βρίσκεις ένα τοπ με αποχρώσεις του χακί, βρίσκεις και ένα παπούτσι με αποχρώσεις το χακί, και κάνεις ένα ωραιότατο σύνολο για ψυχαναγκαστικές. Ωραίες ψυχαναγκαστικές.

Τα μπατζάκια σε όλες τις περιπτώσεις τα έχεις ψηλά.

Να, δες και αυτές εδώ στα εξωτερικά, πώς το φοράνε το χακί:








Σχόλια