Χωρίς ανάσα


Δεν μας έφταναν πέρσι τα crop top, φέτος το κακό παράγινε. Αυτά όχι μόνο όσο πάνε και κονταίνουν... αλλά και διαφανίζουν κιόλας αφού η μόδα τα θέλει δαντελωτά. Να δεις, θα πάει το ρούφηγμα... σύννεφο.

Τι crop top; Μπουστάκια πες τα καλύτερα να είσαι μέσα. Και όσο πιο αραχνοΰφαντα τόσο το καλύτερο να ξέρεις. Θα φορεθούν πολύ σε γάμους και κουμπαριές με ψηλόμεσες μάξι φούστες σε ίσια γραμμή και σκίσιμο, η με pensil κλασσικές για τις κορμάρες που δεν τσακίζανε τα τσουρέκια φέτος το Πάσχα, όχι σαν μερικές μερικές που θα άντε να το φορέσουν το crop με καμιά ψηλόμεση full skirt, μπας και κρυφτεί τίποτα...


Το καλό με αυτό είναι ότι δεν θα το φορέσεις μόνο σε επίσημα event. Όχι. Μπορείς κάλλιστα να το φορέσεις με πιο casual outfits, όπως με σκισμένα jeans και σαλβάρια και σορτσάκια και σαλοπέτες.


Μια αέρινη πουκαμίσα από πάνω, θα το συνοδεύσει επάξια μέχρι να πιάσουν οι ζέστες και συνδυασμένο με ένα μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σου δίνει ένα chic outfit όταν χρειάζεται να φορέσεις κάτι καλό... αλλά όχι επίσημο.

Λες τα μαθήματα καταδύσεων... να βοηθάνε; Γιατί με σκέτο pilates δεν με βλέπω να προλαβαίνω.




















Πού και πόσο:

H&M €9,99







H&M €9,99







H&M €14,99







H&M €14,99







H&M €19,99







H&M €19,99







H&M €24,99







H&M €29,99







H&M €29,99







H&M €29,99







Mango €39,99

Σχόλια

  1. Ααααχ τι μου θύμησες τώρα.... Τον καιρό που είχα κοιλίτσα και στομαχάκι πλάκα, κι είχα και μέση που ξεχώριζε και δεν ήταν όλα μαζί ένα πράμα! Που να το βάλω εγώ το κροπ το τοπ, θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος! αχαχα! Αλλά, από εκείνη την κοιλίτσα βγήκαν οι δύο παιδαράδες γιοί που έχω, οπότε αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μετανιώνω που ολοστρογγύλεψα, κι ο άλλος λόγος είναι... Ναι! κιουρία μου! το παραδέχομαι! Τα τσάκισα τα ρημαδοτσουρέκια! :))))
    Φιλίιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου