Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου




Είτε είσαι από τις τυχερές που θα φτιάξεις βαλίτσα για να πας τριημεράκι, είτε θα φας την ταραμοσαλάτα στο σπιτάκι σου, εγώ θα σου πω μερικά tips πολύ πολύ χρήσιμα να τα ξέρεις. Όχι παιδάκι μου tips για ταραμοσαλάτα... tips για βαλίτσα.


Τρόποι να κερδίσεις χώρο αλλά και τάξη στη βαλίτσα σου:




Βάλε όλα σου τα μπιχλιμπίδια στη θήκη για τα χάπια του παππού. Ή στη θήκη που έχουν οι μανικιουρίστ τα μπιρμπιλόνια τους. Θα τη βρεις στα καταστήματα που πουλάν προϊόντα για επαγγελματίες όπως στον Δάφνη και τον Ξένο. Παίζει να τη βρεις και στα Τζάμπο...




 
 Προστάτευσε τις σκιές σου και την πούδρα σου από κοπανήματα και σπασίματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, βάζοντας μέσα βαμβάκι. Έχεις δει πώς τις πετάνε τις βαλίτσες στα αεροδρόμια;




 
Ωραίος τρόπος για να αποθηκεύεις τα τσιμπιδάκια σου. Και χωρίς να πας ταξίδι. Κι έλεγα, μα καλά, ακόμα βγαίνουν οι Tic Tac; Και να γιατί.




 
Είσαι κουλή σαν κι εμένα και τα χάνεις όλα; Να πώς να κάνεις τα σκουλαρίκια σου, για να μην τα ψάχνεις.




 


Εντάξει, δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό, από το να σου μπλεχτεί αλυσιδάκι και να γίνει κόμπος. Και πώς το αποτρέπεις αυτό το μεγάλο κακό; Με καλαμάκι. Συνήθως, ένα είναι αρκετό.




 
Σε μια παλιά θήκη φακών, μπορείς να βάλεις κονσίλερ, λιπ γκλος, ή κρέμα ματιών, ακόμα και οδοντόκρεμα! Γιατί να κουβαλάς ολόκληρη τη συσκευασία μαζί;



                                         

 
Αυτά τα ύπουλα καπάκια που ανοίγουν και τα κάνουν όλα sisκατα πρέπει να καταργηθούν. Έως τότε... ξεβιδώνεις το ύπουλο καπάκι και του φοράς μια μεμβράνη. Μετά, ξαναβιδώνεις το ύπουλο καπάκι.

 
 
Επίσης:

Λένε ότι τα ρούχα άμα τα κάνεις ρολό, πιάνουν λιγότερο χώρο, τα βρίσκεις πιο εύκολα και δεν τσαλακώνουν.

Για να κερδίσεις κι άλλο χώρο, βάλε τις κάλτσες μέσα στο έξτρα ζευγάρι παπούτσια ή στις παντόφλες.

Κάτι πολύ ωραίες τσίχλες mendos ροζ με γεύση bubble fresh τις ξέρεις; Ε, το κουτί τους είναι πολύ ωραία θήκη για μπατονέτες.


Γενικά οι μικρές συσκευασίες είναι πολύ βολικές και γλιτώνεις χώρο και βάρος. Πάρε την κρέμα σου σε δειγματάκια ή ρίξε το σαμπουάν σου σε μικρότερο μπουκάλι.


Βάλε φορτιστές, hands free και οτιδήποτε άλλο έχεις σε καλώδιο μέσα σε μια παλιά θήκη γυαλιών. Πίστεψέ με, θα σε γλυτώσει από πολύ ψάξιμο.



Τσάκω κι ένα βιντεάκι από Lοuis Vuiτton για την τέχνη του βαλίτσινγκ:




Άντε και καλά μας ταξίδια.
Εμείς θα τα ξαναπούμε την Τρίτη γιατί Δευτέρα δεν μπορώ, θα πετάω αϊτό.

Φιλιά,
Μάντυ

Σχόλια

  1. Έχω εκστασιαστεί με τα posts σου!! Παιδί μου είσαι απαράμιλλη!! ευχαριστούμε που υπάρχεις και μας φτιάχνεις τη μέρα!! Καλό τριήμερο και προσοχή στα σύρματα της ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩωωΩΩωω ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Με κάνεις πολύ χαρούμενη.
    Καλό τριήμερο.
    Να περάσεις καλά.
    Φιλιά πολλά.
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τις προλαλήσασες. Τα tips σου είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!
    Μου έφτιαξες τη διάθεση!

    Καλό ΣΚΔ
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου