Ένα… βρακι…ri - daiquiri φράουλα, παρακαλώ




Πώς γίνεται και έρχεται μια στιγμή που δεν έχεις βρακί να βάλεις… κυριολεκτικά, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Μα είναι δυνατόν; Έχεις κάνει το μπανάκι σου και θες να ετοιμαστείς να ντυθείς και να φύγεις, και ανοίγεις το συρτάρι με τα εσώρουχα και δεν βρίσκεις τι να βάλεις… και το συρτάρι γεμάτο… φουλ στην κιλότα.







H&M €5,99
Όχι, δεν είναι ότι τα έχεις στα άπλυτα. Είναι που άλλαξε ο καιρός, άλλαξαν και τα ρούχα και με τι να το βάλεις το μπορντό το string τώρα, μου λες; Και κοίτα να ξεφορτωθείς και  εκείνα που τα χρυσοπλήρωσες το 2004, ναι για εκείνα λέω που φτάνει το string μέχρι πάνω τη νεφραμιά , γιατί μεταξύ μας φιλενάδα το ξέρεις και συ, δεν πρόκειται να τα ματαξαναβάλεις. Τσάμπα τα φυλάς και τ’ ανακατεύεις κάθε μέρα.











H&M €14,99
Άσε με, να σκάσω είμαι, η ξεμυαλισμένη, γιατί έχουν βγει κάτι ωραία σετάκια σε κάτι φανταστικά χρώματα… άλλο πράμα σ ου λέω. Δεν θα τα έλεγα «σεξουαλικά». Προς το «δροσερά» τείνω. Κάτι ωραία λεμονί, ροζουλί, γαλαζουλί… πολύ καλοκαιρινά, σαν virgin cocktails. Απ’ την άλλη, να σου πω, καιρός ήταν. Έχουμε πήξει στο λευκό και το μπεζ κάθε καλοκαίρι. Αμάν πια.











Tezenis
Γιατί ναι, πιστεύω ότι ένα κιλοτάκι σε κίτρινο ανοιχτό, μπορεί να είναι αόρατο κάτω από λευκό παντελόνι, και ένα σουτιέν σε γαλάζιο χρώμα μπορεί να φορεθεί ωραιότατα με το αγαπημένο σου t-shirt. Εντάξει το παραδέχομαι ότι ένα μπεζ strapless πάντα χρειάζεται, αλλά το σιχάθηκε και η ψυχούλα μου τόσα καλοκαίρια πλύνε – βάλε, γιατί μπορεί να έχω δυο – τρία, αλλά όλα ίδια μου φαίνονται εμένα, άσε και το άλλο, πιο ξε…νερουά από μπεζ εσώρουχα δεν έχουν τ’ αγόρια. Σου λέει καλύτερα με σοβρακοφανέλα … Άντρες, ρε φίλε… πεταμένα βρακιά εεε λεφτά.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.














H&M €4,95












H&M €9,95










H&M €14,95










H&M €14,95









Intimissimi










Intimissimi










Intimissimi










Intimissimi










Oysho €7,99










Oysho €14,99










Oysho €14,99










Oysho €16,99












Oysho €19,99









Tezenis










Tezenis










Tezenis


















Tezenis











Yammay €9,90










Yammay €10,90










Yammay €19,90










Yammay €25,90  










Yammay €25,90  










Yammay €29,90













 





























































 













 













 













 













 













 













 













 













 






























 













 













 


Σχόλια