Όταν η Μάντυ συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου



Σκάει mail – πρόσκληση για Τετάρτη  απόγευμα, ότι η Lynne και η Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάζουν την κολεξιόν της νέας σεζόν στο Ακρωτήρι. Άντε, λέμε, κοντά είναι, να πάμε, μη μας πουν και ακατάδεχτες.






Φτάνουμε οι δικές σου, καμιά ώρα καθυστερημένες, μες στη μούρλα, και πέφτουμε πάνω σε κάμερες, μικρόφωνα δημοσιογράφους, κακό… Καλέ, όχι για μας, εμάς ποιος μας ξέρει, αλλά για τους celebrities που ήταν εκεί. Νίκο Μουτσινά είδα, Γιώργο Δάσκαλο είδα (ναι καλέ, το Γιώργο απ’ το Δέστε τους), Έλενα Παπαβασιλείου είδα, Λάουρα Νάργες είδα… Τη συνάδερφο blogger Μαρία Ηλίακη δεν είδα, και την ήθελα να μιλήσουμε για τον κλάδο, αλλά δεν πειράζει, θα τα πούμε μιαν άλλη φορά.












Ωραία τα ρούχα, στο στυλ της Κατερίνας. Μακριά και αέρινα φορέματα, παντελόνες καμπάνα, ωραίες πλατφόρμες και εντυπωσιακά κολιέ. Εξάλλου πάντα μου άρεσε η «γραμμή» της  Lynne, η αλήθεια να λέγεται, κι ας με έχει ψιλογραμμένη η «μαμά» BSB, δεν πειράζει, εγώ είμαι ανώτερος άνθρωπος.














Άντε να σου πω και τα κουτσομπολιά φιλενάδα, η Καινούργιου από κοντά είναι το λιγότερο… εκθαμβωτική. Μαλλιά; Σώμα; Μακιγιάζ; Ότι και να σου πω είναι λίγο, που εμένα με ξέρεις, καλή κουβέντα για άνθρωπο δεν λέω, αλλά μου έκανε εντύπωση. Φόραγε και ένα τέλειο maxi φουστάνι από μαύρη διάφανη δαντέλα που από μέσα είχε μπεζ σορτσάκι, εντυπωσιακότατο.














Είχε λέει, τα γενέθλιά του το κορίτσι, αλλά εμείς δεν το ξέραμε και ούτε ένα χρόνια πολλά δεν της είπαμε οι γαϊδούρες, και έσβησε και τούρτα, αλλά είχαμε φύγει, ευτυχώς δε λες, γιατί από τις φωτό που είδα στο instagram… θα την χάλαγα την δίαιτα και δεν τον αντέχω τον κορσέ μες το κατακαλόκαιρο…


























































 









 









 









 









 








 












 










Σχόλια