Πέδιλα γιώτα… χι


  
Όχι αγάπη μου, σε αυτές τις εκλογές δεν θα βάλω σταυρό… χι θα βάλω.  Για τα  ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα λουράκια να κάνουν  «X»  φάτσα φόρα μπροστά στο κουντεπιέ λέω, που είναι πολύ στα όπα τους τώρα τελευταία. Το καλό είναι ότι είναι σταθερά, αφού σου δένουν το πόδι από τόσες μεριές. Το κακό είναι ότι αν δεν έχεις τις γάμπες της  Cara της Delevingne…  άστα – βράστα.






Sante €79,00

Μα και φυσικά και υπάρχει τρόπος βρε κουτό. Το χι να είναι πιο χαμηλά… πιο χαμηλά… πιο χαμηλά. Δεν υπάρχει λόγος να μας κόβει πάνω στον αστράγαλο, για όνομα, μεσογειακές γυναίκες είμαστε, καλοκαίρι έρχεται, μα ένα παγωτάκι θα φάμε, μα ένα σορτσάκι θα βάλουμε… να βοηθάει  λίγο και το παπούτσι.






Για τις γυναίκες πάλι, που έχουν βορειοευρωπαϊκά γονίδια, υπάρχουν οι γόβες  με τα χίλια μύρια κορδονάκια, που στο τσακίρ το κέφι τα λες και μποτάκια έτσι πούνε. Αλλά πότε υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο,  θα μου πεις. Πάντως να ξέρεις, δεν είναι θέμα ύψους. Είναι θέμα… «κατασκευής» ποδιού. Νομίζεις ότι είναι τυχαίο που τα πιο μινιόν κορίτσια το δουλεύουν καλύτερα το τακούνι; Δε νομίζω.







Sante €79,00

Αυτές λοιπόν οι γόβες με τα κορδόνια, φοριούνται καταπληκτικά με στενά παντελόνια, που με ένα απλό σακάκι από πάνω γίνεται ωραιότατο office look. Σημαντικό ρόλο στο σύνολο παίζει η τσάντα, η οποία μπορεί να είναι μεγάλη και σοβαρή για να βγεις το πρωί, αλλά μπορείς απλά να την αντικαταστήσεις με έναν φάκελο και να φορέσεις τα ίδια ρούχα και για βράδυ.












Beshka €29,95


Η πλατφόρμα όμως; Ε; Βάλσαμο. Το ίσως πιο άνετο ψηλοτάκουνο που υπάρχει φοριέται πιο εύκολα αφού κολακεύει γαμπούλες και... γαμπάρες και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ άνετα. Γι’ αυτό σου λέω, βάλε χι… βάλε χι…























Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













Beshka €25,95









Fullah Sugah €44,90








Mango €49,99







Mango €79,99








Migato








Migato








Migato








Migato








Oysho €29,99 









Sante €69,00











Sante €79,00








Sante €79,00









stradivarius €29,95








stradivarius €35,95








stradivarius €39,95 








Tsakiris Mallas €99,00










Zara 35,95








Zara 39,95








Zara 49,95








Zara 59,95








Zara 65,95








Sante €79,00

































































































































































































 



Σχόλια