Τo… σανελοσακάκι



Εντάξει, πιο διαχρονικό… πεθαίνεις. Το σακάκι της Coco της Chanel, με στρογγυλό κόψιμο στο λαιμό, χωρίς πέτα, χαλάει ακόμα κόσμο. Και ναι, μπορεί να είναι κλασικό και να φοριέται από κυρίες που έχουν πιάσει πάνω από πενήντα Μάηδες με ταγιεράκι και πέρλα στο λαιμό, αλλά τώρα, ναι τώρα, μπορεί να φορεθεί ακόμα και jeans. Δεν σου κάνω πλάκα… να μη σώσω να βάλω ποτέ Chanel, δεν έχω πιο ιερό.







Zara €69,95

Ειδικά τώρα την άνοιξη, που θα πετάξουμε από πάνω μας το ζυγό του παλτό, ε όσο να πεις ένα σακάκι θα το χρειαστούμε. Και γιατί να πάρουμε ένα συνηθισμένο, και να μην επενδύσουμε σε ένα τύπου Chanel που θα μας μείνει και για τα ταγεράκια, μετά από… τουλάχιστον άλλους τριάντα Μάηδες, και λίγους λέω; Γιατί;











Mango €34,99

Πάντως, τώρα μπορεί να φορεθεί πάνω από t-shirt και boyfriend jeans, με ψηλοτάκουνα ή slipers για άνετο πρωινό ντύσιμο. Το απόγευμα αντικαθιστάς το παντελόνι με ένα πιο skinny  ή μια φούστα αν το θες πιο… ladylike. Για βραδινές εμφανίσεις, βάλε peep-toe μποτίνια για πιο rock στιλ.












Sisley €129,00



Γενικά, του πάει πολύ το δέρμα, τα σκισμένα jeans, οι μυτερές γόβες, τα απλά t-shirts, τα στενά παντελόνια και τα λευκά πουκάμισα.








Axel accessories €98,70
Και μη νομίζεις ότι θα το πάρεις μόνο για casual. Εκτός από κάθε μέρα, ένα τέτοιο πανωφόρι μπορεί να σε συνοδεύσει επάξια και σε ένα κοινωνικό γεγονός όπως γάμο, βάφτιση, μέγαρο, απονομή Oscar, γιατί δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά οι εσάρπες δεν υπάρχουν πια, τις πάτησε το τραίνο. Αρκεί βέβαια το φουστάνι σου να μην είναι αρχαιοελληνικό που δεν του πάει το Channel  με τίποτα. Εκεί τη θέλεις την εσάρπα σου.













Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.











BSB €59,90










Forel










H&M €49,95










H&M €49,95











Mango €39,99






















Mango €49,99










Mango €59,99










Mango €59,99










Mango €109,99












stradivarius €49,95










Zara €59,95












Zara €69,95










Zara €79,95








Zara €89,95


































































































































































































































































































































































Σχόλια