Leather, zipper και καυτές σέλες



Τα biker jackets τα ξέραμε, τις biker boots τις εμπεδώσαμε, έλα τώρα να δούμε τι θα γίνει με τις biker φούστες, να τις μάθουμε και αυτές να τελειώνουμε, οι οποίες biker είναι συνήθως mini, δερμάτινες και με φερμουάρ. Δηλαδή ότι ακριβώς θα φορούσε ένας χαρλεάς, αν δεν ήταν χαρλεάς και ήταν χαρλεού… και ήθελε να φορέσει και  φούστα. Λέμε τώρα, αν.





Toi&moi €59,00


Οι biker skirts υπάρχουν και σε άλλες εκδοχές, όπως, να σου δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις, αυτές που είναι mini, έχουν και φερμουάρ αλλά δεν είναι δερμάτινες. Ή αυτές που είναι ασύμμετρες και τεράστιο trend. Υπάρχουν επίσης σε καπιτονέ, καρό, κροκό, ανισόπεδες, με μύτες, με σκισίματα, με τρουκς, με ένα σωρό πράματα…











H&M €19,95


Μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Θεϊκές και σε casual, και σε chic outfit. Φόρα τες με biker boots, oversized πλεκτό και χοντρό καλσόν ή μάλλινες ψηλές κάλτσες, αν θες κάτι πρωινό και χαλαρό.. Συνεργάζονται τέλεια με φούτερ και ankle booties, ή με δαντελένια και see thru τοπάκια μαζί με sexy ψηλοτάκουνες γόβες για τις πιο βραδινές ώρες. Οι φαρδιές ζακέτες δίνουν στην biker skirt ένα πιο «γλυκό» και cozy χαρακτήρα, ενώ τα καρό πουκάμισα μπορούν να χαρακτηρίσουν την όλη εμφάνιση punk, που είναι το αμέσως επόμενο trend μετά το grunge.





Toi&moi €59,90 

Αν είσαι λάτρης του total black, σαν και μένα, στην biker φούστα θα βρεις μια πραγματική σύντροφο. Με μαύρα «πίσσα» βαμβακερά t-shirt ή μάλλινα ζιβάγκο, μπορείς πολύ εύκολα να υποστηρίξεις το αγαπημένο σου στιλ. Στο ακριβώς αντίθετο άκρο βρίσκεται το λευκό πουκάμισο που κάνει το outfit λίγο casual και αρκετά chic, εξαρτάται και το παπούτσι που θα συνδυάσεις, αλλά όπως και να χει, εσύ έχεις κάνει τον πιο ωραίο χρωματικό συνδυασμό ever.




Zara €49,95







Τι πάει να πει κρυώνεις; Δηλαδή, πάει τελείωσε; Μέχρι την άνοιξη δεν θα ξαναβάλεις φούστα; Έλα, έλα και έρχονται γιορτάρες μέρες… και νύχτες…












Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.














H&M €19,95










Mango €39,99








Mango €49,99








Mango €59,99













Mango €69,99








Pepe Jeans








Pepe Jeans








Pull&Bear €7,99 








Pull&Bear €22,99












stradivarius €9,95








stradivarius €19,95








Tally Weijl €15,99






Zara €49,95








Zara €49,95

































































































































































































































































































































































































Σχόλια