Κάηκε η γούνα μου



Καλά… η γούνα… όσο πάει και φουντώνει. Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια να βρίσκεται στο προσκήνιο και αντί να «πέφτει» όσο περνάει ο καιρός, αυτή διατηρείται στην κορφή των trends σαν  να έκανε το ντεμπούτο της  μόλις χθες.



Forel


Οι κύριες εκδοχές της και φέτος είναι δύο: ή γιλέκο… ή με μανίκια, both στο ύψος του ημίπαλτου. Και μη νομίσεις στιγμή ότι φοριέται μόνο βράδυ, διότι δεν έχεις δίκιο. Μπορείς να κάνεις το τέλειο casual chic συνδυάζοντάς την με skinny jeans, ακόμα καλύτερα αν έχει σκισίματα στα γόνατα, με ένα απλό, λιτό πουλόβερ και γόβες. Δεν θες γόβες γιατί πιάνεται η μέση σου ή έχεις πολύ περπάτημα; Φόρεσε τα biker boots σου.










BSB €109,90




Επίσης, ταιριάζει πολύ με denim πουκάμισο, που μπορείς να το συνδυάζεις με μαύρο skinny παντελόνι και «ιδιαίτερα» snickers με καρφιά και τρουκς. Μέσα από την γούνα, μπορείς να φορέσεις μια ζακέτα σε μαύρο χρώμα ή ακόμα και το biker jacket σου.










H&M €49,95

Το σίγουρο είναι ένα, ότι θα την φορέσεις επίσης πολύ τώρα τις γιορτές. Μια γούνα θα δώσει ξεχωριστό στυλ στο βραδινό σου ντύσιμο. Μπορείς να την ταιριάξεις με το μαύρο μίνι φόρεμά σου, τονίζοντας τη μέση σου με μια ζώνη για πιο θηλυκό αποτέλεσμα. Ή να τη φορέσεις με μια pencil φούστα με leather υφή και ψηλοτάκουνα μποτίνια.








Toi&moi €89,00



Πάντως, ένα θα σου πω και να το θυμάσαι. Κανένα ρούχο δεν απογειώνει μια γούνα τόσο, όσο το μαύρο δερμάτινο skinny παντελόνι. Δεν υπάρχει ο συνδυασμός. Αυτά τα δύο είναι γεννημένα το ένα για το άλλο, τέλος. Μπορείς να τα φορέσεις με μία μαύρη, αέρινη πουκαμίσα ή με ένα απλό, αθλητικό φανελάκι και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο εντυπωσιακό και σικ. Τα ψηλοτάκουνα φυσικά εδώ είναι δεδομένα.





Μην την βάλεις ποτέ με έντονο καρό. Μην τη βάλεις με σταράκια. Μην τη βάλεις με leopard. Βαλ’ την με παντελόνι πιτζάμας όπως η Carrie Bradshaw, παραμονή πρωτοχρονιάς… και στείλε μου φωτογραφία… αν τολμάς…





Όλες οι γούνες είναι συνθετικές.
Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.



















Bershka €29,99






Bershka €45,99








H&M €99,95






Lynne






Mango €59,99






Mango €59,00






Mango €49,99












Pull&Bear €49,99






stradivarius €39,95








Toi&moi €99,00









Toi&moi €109,00



























































































































































































Σχόλια